Kahramanmaraş TV

Bahçeli Uzun Bir Aradan Sonra Kürsüde

SİYASET

Geçtiğimiz aylarda üst solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile hastaneye kaldırılmasının ardından 6 aydır TBMM grup toplantılarına katılamayan MHP lideri Devlet Bahçeli bugün ilk kez mecliste kürsüye çıktı.

Grup toplantısında kürsüye çıkan MHP lideri Devlet Bahçeli’yi milletvekilleri ayakta alkışladı. Alkış tufanına tutulan devlet bahçeli milletvekillerinin yüzlerini gülümsetti.

Kürsüde konuşma yapan Devlet Bahçeli “Uzun bir aradan sonra aranızdayım ve grup toplantımıza katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yeni yılın ilk toplantısı inşallah iyi bir yıl geçirmemize neden olur birçok güzelliklere kapı açmasını temenni ediyorum. Ben hasta iken beni merak eden geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Duanın gücü ve doktorların dokunuşlar arıyla buradayım bana destek olan ve dua eden herkesten Allah razı olsun inşallah son nefesime kadar birlikte olacağız” dedi.

Bahçeli 6 ay aradan sonra gurup toplantısında yaptığı konuşma da muhalefeti eleştirirken, Cumhur İttfakı’nın devam edeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Demirtaş’ın eşlerinin tiyatro da bir araya gelmesine de tepki gösteren Bahçeli “Tiyatronuzu kandile kurun” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.