Kahramanmaraş’a Trabzon Caddesi Uzunluğunda Bir Çarşı Daha

Emlak Tv Şirket Müdürü Mustafa Sarıçerçi, Kahramanmaraşla ilgili kaleme aldığı yazıda "Kentimiz hızlı bir yapılaşma ve dönüşüm içinde. Özellikle bu hızlı dönüşümün olduğu noktalardan biri Binevler Kavşağından Yeni Tapuya kadar uzanan dümdüz bir güzergah halinde oluşturulan uzun çarşı." dedi.

Kahramanmaraş’a Trabzon Caddesi Uzunluğunda Bir Çarşı Daha

Binevler bölegsindeki düzene dikkat çeken Mustafa Sarıçerçi şunları kaydetti;

"Yapılaşmanın plânlı olduğu yerlerde güzel merkezlerin olması da doğal.

Bilinçli yapılanma ile onlarca is yerinin ticari faaliyetlerde bölgeye katkı sağlanması bekleniyor .Uzun bir parkur üzerinde lokantalar eğitim kurumları iletişim sektörü gibi daha ismini sayamadığım bir çok farklı sektöre hitap edebilecek bir konumda .

Kente değer katan ve şehircilik anlayışında çevreye ve insana duyarlı yapılaşmalar Kahramanmaraş’ımızı daha güzel hale getirecektir. Cazip bir kent olmanın yolu düzenli bir yapılaşmayla mümkün.

İşte Uzun Çarşı böyle bir yapılaşmanın en güzel örneği UZUN CARSI memleketimize hayırlı olsun.

Alimoğlu İnşaat ve RMZ İnşaat iş birliği göstererek yapılaşmayı uzun bir çarşıya dönüştürmüş bölgenin cazibe merkezi olmasını sağlamıştır.

Arsaların birleştirilmesi yapılaşmada kesintileri engellemiş yüzlerce iş yerlerinin planlanmasını sağlamış ve bu planlama orada bulunan konutların da değer kazanmasına vesile olmuştur."

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER