Yedi Kuyular Kayak Merkezi’ne Bedesten Çarşı Yapılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Kuyular Kayak Merkezi’ne yaz kış kullanılabilecek bir bedesten çarşının inşaatına başladı.

Yedi Kuyular Kayak Merkezi’ne Bedesten Çarşı Yapılıyor

Yedi Kuyular Kayak Merkezi’ni turizmde etkin bir yer yapma kapsamında yürütülen çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm hızı ile devam ediyor. Geçen sene bölgede bulunan kötü durumda ki işletmeler kaldırılmış yerine göze daha hoş gelen kulübe şeklinde büfeler yapılmıştı. Bu sene bu konuda ki çalışmalarını daha da ilerleten Büyükşehir Belediyesi bu dükkanları da kaldırarak yaz kış kullanılabilecek ve Yedi Kuyuları turizmde daha etkin hale getirecek bir bedesten çarşının yapımına başladı.

Her dönem hizmet verebilecek olan bedesten çarşı toplamda 2 bin metrekare alan üzerine kurulacak ve içerisinde 10 adet dükkan, sosyal alan, mescit. Wc ve bebek bakım odası gibi ihtiyaçları giderecek alanlar bulunacak. Yapılan çarşı ile Yedi Kuyuların her mevsimde turizme katkı sağlaması amaçlanıyor. Bu kapsamda yapılacak çarşıda memleketimizin yöresel ürünleri, el sanatları sergilenecek ve satışı yapılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER