64 Yaşında Ki Dede 4 Metrelik Yılanı Öldürdü

Sinop’ta gerçekleşen olayda 64 yaşında ki dede torunlarının oyun oynadığı bahçeye giren 4 metrelik yılanı tüfeği ile vurarak öldürdü.

64 Yaşında Ki Dede 4 Metrelik Yılanı Öldürdü

Sinop’un Mertoğlu köyünde bahçesinde torunlarının oynadığı sırada onların çığlıklarını duyan 64 yaşında ki Recep Gördal, çığlıklar üzerine torunlarının yanına gitti ve bahçelerinde ki 4 metre uzunluğunda ki devasa yılanı gördü. Yılanın torunlarına ve kendisine zarar vereceğinden endişe eden vatandaş tüfeğine sarılıp yılanı etkisiz hale getirdi. Olay anlarını anlatan Gördal: ‘’ Yılanın başını kaldırıp torunlarımın peşinden geldiğini gördüm. Kaçması amacı ile ateş ettim.

Ancak kaçmayıp hala üzerimize gelmeye devam edince kafasına doğru ateş ederek etkisiz hale getirdim.’’ İfadelerine yer verdi. Yılanı öldürdüğü içinde üzgün olduğunu belirten Gördal, normalde bahçelerine giren zararsız yılanları öldürmediklerini, yılanların fareleri yiyip doğal dengeyi sağladığı ancak kendilerini korumak için bu yılanı öldürmek zorunda kaldığını belirtti. Daha önce bölgede böyle bir yılan görmediklerinin altını çizen Recep Gördal olay anının aklına geldikçe hala korktuğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER