7’den 70’e Herkes Biz Bize Yeteriz Türkiye’ye Destek Veriyor

Kahramanmaraş Ilıca’da 3 kardeş bisiklet almak için biriktirdikleri parayı Biz Bize Yeteriz Türkiye Kampanyası’na destek vermek için bağışladılar.

7’den 70’e Herkes Biz Bize Yeteriz Türkiye’ye Destek Veriyor

Biz Bize Yeteriz Kampanyasına destek 7’den 70’e her vatandaşın katılımı ile sürüyor. Kahramaranmaraş Ilıca’da yaşayan 3 kardeş bir süredir bisiklet almak için para biriktiriyordu. Babaları müezzin olan 3 kardeş Cumhurbaşkanı’nın başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasını duyunca biriktirdikleri parayı bu kampanyaya bağışlamak istediler. İçlerinden gelen duyguları Cumhurbaşkanına yazdıkları mektupla dile getiren Hayrunisa, Tarık ve Mehmet Emin Yılmaz kardeşler biriktirdikleri parayı güzel duyguları Ilıca Jandarma ekiplerine teslim ettiler.

Mektuplarında;

"Sayın Cımhurbaşkanım!

Biz üç kardeş bisiklet parası biriktiriyorduk. Ama devletimizin, bu zor zamanlarında, bu yasaklarda dışarı çıkıp da bisiklet süremeyeceğimiz için bu kumbarayı böyle zamanda devletimize destek olmak istiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı'mın Mevlana'nın sözünü yabancı devlete hatırlattığı gibi...

Ümitsizliğin ardında nice ümitler var, karanlığın ardında nice güneşler var.

Cımhurbaşkanımız!

Sizleri ve milletimizi daima seviyoruz.

Sağlıcakla kalın.

Ellerinizden öperiz.

Diyerek güzel duygularla, vatanseverlik bilinci ile büyüyen neslimize örnek olan hareket sergileyerek, herkese Türk Milletinin nasıl bir vatan sevgisine nasıl bir fedakarlık duygusuna sahip olduğunu bir kez daha göstermiş oldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER