Ali Öztunç Sır Barajındaki Çevre Kirliliği Nedeniyle Suç Duyurusunda Bulundu

Geçtiğimiz günler de twitter hesabından Kahramanmaraş Sır Barajında’ki görüntüleri paylaşıp konu ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Ali Öztunç dediğini yaptı ve suç duyurusunda bulundu.

Ali Öztunç Sır Barajındaki Çevre Kirliliği Nedeniyle Suç Duyurusunda Bulundu

Kahramanmaraş’ın çevresel hususta kanayan yarası haline gelen ve yıllardır bir türlü çözüm üretilmeyen fabrika atıklarının akarsulara dökülmesi konusu bir çok kez gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde CHP Kahramanmaraş Millet Vekili Ali Öztunç bu konuya daha fazla sessiz kalmaya dayanamayarak Twitter hesabı üzerinden Sır Barajındaki vahim görüntüleri paylaşıp yetkililere suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Bu doğa felaketine dur demek isteyen Öztunç örnek bir hareket sergileyerek dediğini yaptı ve bugün konu ile ilgili mercilere suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Güzel şehrimiz bunu hak etmiyor, memleketlimiz sahipsiz değil bunu herkes öğrensin. İfadeleri ile bir çok vatandaşın sesi olarak suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Öztunç Kahramanmaraş Sır barajı ve Aksu çayındaki bu çevre katliamıma sebep olanlar hakkında suc duyurusunda bulundum. Avukatım Mehmet Çarman bugün Kahramanmaraş Adliyesinde gerekli basvuruyu gerçekleştirdi. Açıklaması ile sorumluların cezalandırılması ve sorunun çözüme kavuşturulması için girişimini resmi olarak gerçekleştirmiş oldu. Çözülmezse büyük bir sorun haline gelerek gelecekte tüm Kahramanmaraşlıların cezasını çekeceği bu doğal felakete karşı çıkan Ali Öztunç Kahramanmaraşlıların sesi olup uzun zamandır kimsenin yapamadığını yaptı. CHP Milletvekili sosyal medya hesabı üzerinden şikayet dilekçesini de paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER