Anneler Gününde Anlamlı Ziyaret

Kahramanmaraş Genç Kızılay Ekibi ve Kahraman Yürekliler Derneği, anneler gününde şehit annelerini unutmadı, vatanı için şehit düşmüş vatan evlatlarının annelerini ziyaret ederek, hediye vererek şehit annelerini yalnız bırakmadı. Kahramanmaraş’ın Erkenez Mahallesi’nde gerçekleşen ziyaret sonrasında şehit anneleri alkışlandı.

Anneler gününde kiminin evladı aldığı küçük bir hediye ile kimisi annesine hazırladığı bir yemekle anneler gününde, annelerimizi mutlu etmek, yüzlerinin de bir tebessüm ettirebilmek için hoş sürprizler yapıyoruz. Ancak öyle anneler var ki bu günde evlatlarını kaybetmiş, vatan uğruna toprağa vermiş anneler. O anneler bu günleri ne yazık ki buruk geçiriyor. Kahramanmaraş Genç Kızılay Etkinlik ve Organizasyon birimi ve Kahraman Yürekliler Derneği bu kapsamda güzel bir proje gerçekleştirdi. Bu yıl ki anneler gününde bu durumda olan şehit annelerini unutmadı. Bizlerde sizin evladınınız diyerek hediyelerini alıp şehit ailelerine ziyarette bulundular.

Kahramanmaraş Genç Kızılay Etkinlik ve Organizasyon Başkanı Hatice Karaoğlan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada : ‘’Bu güzel günde özellikle şehit ailelerinin unutulmadığını göstererek, Kızılay olarak böyle bir günde annelerimizin yüreklerine küçük hediyeler ile dokunmak istedik. Kızılay Kahramanmaraş olarak onlara ziyarette bulunduk. O kadar güzel dönütler aldık ki onların yüzünde ki tebessüm, akan göz yaşları bizi çok etkiledi.’’ İfadelerine yer verdi ve insanlarımızın bu konuda duyarlı olup şehit ailelerini ziyaret etmeleri gerektiğini belirtti. Karaoğlan açıklamasının devamında başta şehit ailelerimiz olmak üzere bütün ailelerin anneler gününü kutladı.

Çalışmaya destek veren Kahraman Yürekliler Derneği bugünün çok özel bir gün olduğunu, ve bu anlamlı ziyaretle daha da önem kazandığını belirtti. Kızılay’ımıza güveniyoruz ve destekliyoruz. Bu gönül birliği herkese nasip olsun. Diyerek Kızılay’la işbirliğinin önemine değindi. Ziyaretin ardından şehit aileleri alkışlanarak bu anlamlı proje tamamlanmış oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER