Başkan Güngör; “Kalıcı Konutlar Hızla Yükseliyor”

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Karacasu Ferhuş’ta TOKİ tarafından yapımı hızla devam eden kalıcı konutlar ve örnek dairelerde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, Dulkadiroğlu Konteynerkent’te de vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Güngör; “Kalıcı Konutlar Hızla Yükseliyor”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Ferhuş Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı hızla devam eden afet konutlarında ve örnek dairelerde incelemelerde bulundu.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı programda heyet, yapımı devam eden kalıcı konutlara ilişkin son bilgileri aldı. Bakan Kirişci, Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, daha sonra Kuyumcukent civarında bulunan Dulkadiroğlu Konteynerkent’i ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Geçici barınma merkezinde konaklayan vatandaşların konteynerlerine konuk olan ve sohbet eden ziyaret heyeti, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Tüm Çabamız Kahramanmaraş’ımız İçin

Program sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Valimiz ve İl Başkanımızla birlikte Karacasu Ferhuş’ta TOKİ tarafından yapımı hızla devam eden kalıcı konutları ziyaret ederek alanda incelemelerde bulunduk. Örnek dairelerimizi inceledik. Hamdolsun afet konutlarımız hızla yükseliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde konutlarımız söz verilen sürede tamamlanarak hemşehrilerimize teslim edilecek inşallah. Devamında Dulkadiroğlu Konteynerkent’te hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hanelerine misafir olduk, sohbet ettik. Hamdolsun yine büyük bir hüsnükabul gördük. Güler yüzleri ve samimi sohbetleri için tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Tüm çabamız Kahramanmaraş’ımız ve hemşehrilerimiz için” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER