Başkan Güngör, ‘Seçimin Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum’

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Süleyman Demirel İlkokulu’nda oyunu kullanan Başkan Güngör, “Hemşehrilerimizin sandığa olan ilgisi son derece yoğun. Seçimin ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Güngör, ‘Seçimin Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum’

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda sandık başına giderek oyunu kullandı. Onikişubat ilçesi Abdülhamid Han Mahallesi’nde bulunan Süleyman Demirel İlkokulu’na eşi Leyla Güngör ve çocukları ile birlikte gelen Başkan Güngör, okulda seçmenlerle de bir araya gelerek sohbet etti.

Eşi Leyla Güngör ve çocukları ile 1007 numaralı sandıkta oyunu kullanan Güngör, ardından seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Güngör, “14 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanı seçiminde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bugün ikinci kez sandık başına geldik. Oy kullanma işlemleri devam ediyor. Hamdolsun şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Hemşehrilerimizin sandığa olan ilgisi son derece yoğun. Seçimin ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER