Başkan Güngör; “Yüksek Bir Koordinasyonla Çalışmayı Sürdürüyoruz”

Teknik Makina Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Çil ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Nazik ev sahipliği için oda başkanımız Muzaffer Çil ve yönetimine teşekkür ediyor, tüm sanayi esnafımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.

Başkan Güngör; “Yüksek Bir Koordinasyonla Çalışmayı Sürdürüyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Teknik Makina Sanatkârları Esnaf Odası’nı ziyaret ederek oda başkanı Muzaffer Çil ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli, KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de yer aldığı ziyarette Başkan Güngör, oda başkanı ve yönetimiyle muhabbet etti ve istişarelerde bulundu.

“İstişarelerde Bulunduk”

Nazik misafirperverliği için oda başkanı Çil ve yönetimine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Teknik Makina Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Çil ve yönetimini ziyaret ettik. Özellikle esnaflarımıza yönelik hayata geçirdiğimiz projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Her fırsatta oda başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve esnaflarımızla bir araya gelmeye, taleplerini dinlemeye ve fikir alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de yüksek bir koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Nazik ev sahipliği için oda başkanımız Muzaffer Çil ve yönetimine teşekkür ediyor, tüm sanayi esnafımıza hayırlı işler diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER