Başkan Okay Koltuğunu 3.Sınıf Öğrencisine Devretti

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay düzenlenen rutin telekonferans toplantısına 3. Sınıf öğrencisi İbrahim Ethem Kucur’u dahil yetkilerini ona devretti.

Başkan Okay Koltuğunu 3.Sınıf Öğrencisine Devretti

Koronavirüs salgını sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl buruk ve evde kutlanıyor. Her 23 Nisan’da gelenek haline gelen makamı küçüklere devretme geleneği koronavirüs sebebiyle her zaman ki gibi yapılamadı ama Necati Okay 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen telekonferans toplantısında 3. Sınıf öğrencisi İbrahim Ethem Kucur’u dahil yetkilerini devretti. Yetkileri devir alan Kucur ,kendisine bu fırsatı veren Okay’a teşekkür etti. ve Dulkadiroğlu Belediyesinin kendileri için güzel parklar yaptığını bu parklarda salgın bitince doya doya oynayabileceklerini ama bu süreçte evde kalınması gerektiğini belirtti.

Konu ilgili açıklama yapan Necati Okay: koronavirüs nedeni ile toplantılarını dijital ortamda yaptıklarını ve 23 Nisan sebebi ile bu toplantıya yetkilerini devrettikleri öğrencileri davet ettiklerini belirtti ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER