Belediye Başkanı Gürkan Malatya’nın Ak Yüzü Oldu

Görevlerini hizmet aşkı yapan Malatya’nın doğusundan batısına kadar her noktasına hizmeti nispet bilmiş Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan milletin kalbinde yer alıyor.

Belediye Başkanı Gürkan Malatya’nın Ak Yüzü Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhur ittifakının bölünmez bütünlüğüne sımsıkı sarılmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde, Türk-İslam ülküsünü benimseyerek memleketi ve milleti için hizmete devam ediyor. Hakikat ekseninde , Devlet-i Ebed Müddet şuurunda yoluna devam ediyor. Bu yolda daha önce ülkesine hizmeti borç bilmiş zalimlere, bu ülkenin kötülüğünü isteyenlere, sinsilere göç açtırmayan büyük dava insanlarının izlerini takip ediyor ve onlardan aldığı büyük mirası sürdürebilmek için var gücü ile çalışıyor.

Bu kapsamda ülkemiz için büyüklerimizin yolunu aynen takip edip, onlar gibi bu şanlı bayrağı ve bu şanlı milletin varlığını sürdürmesi için nifak tohumu ekenlerle mücadele ediyor. Bunu yaparken birlik ve beraberlik ruhu ile güzel ve büyük işlere Gürkan bu zamana kadar birlik şuuru ile bir çok kesimle bütünleşip mücadele etmekten geri durmuyor.

Bu yolda hem ülkemizin kötülüğünü düşünenlerle mücadele ederken bağlı olduğu partinin vizyonu ve misyonu ile hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor aynı zamanda vakur duruşunu sergilemekten geri kalmıyor. 2071 Bilinci ile devletine hizmeti sürdürüyor. Ayrıca siyasette onurlu mücadelesi ile ışık saçıyor. Ayrıca halk adamı duruşuyla, devlet millet ve bayrak sevdası ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak partisine bağlılığı ile çalışmalarına, millet yararına faaliyetlerine ekibi ile hizmet aşkıyla, koronavirüs salgını ile ortaya çıkan şu günlerde de halkının yanında durarak halkına hizmete devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER