Bugün Yapılacak Kabine Toplantısında En Merak Edilen Konular Konuşulacak

Bugün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı yapılacak ve sokağa çıkma yasağı ve askerlik terhisleri konuşulacak.

Bugün Yapılacak Kabine Toplantısında En Merak Edilen Konular Konuşulacak

Koronavirüs tedbir kapsamında her gün yeni kararlar ve yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu konuyla ilgili bugün içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık yaptığı kabine toplantısı yapılacak. Yapılacak olan bu Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında Ekonomiyle ilgili genel durumlar, sokağa çıkma yasağı ve askerlerin terhisleriyle ilgili konular gündemde konuşulacak.

İstanbul’da Huber Köşkü’nden katılacak olan Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısına koronavirüs nedeniyle telekonferans şeklinde yani uzaktan görüntülü olarak katılacak. Alınan kararlardan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ulusa sesleniş konuşması yapacak.

Yapılacak toplantı da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sunumlar yapacak. Yapılan sunumların ardından yeni alınacak önlemler, önlemlerin topluma ne şekilde yansıyacağı, önlemlerin uygulanma aşaması ve ekonomi ile ilgili yeni kararlar alınacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER