Canan hoca Maraş Paçasını tanıtacak

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Kahramanmaraş’ta paça tanıtımı yapıp konferans verecek.

Canan hoca Maraş Paçasını tanıtacak

Prof. Dr. Canan Karatay, 5-6 Şubat tarihlerinde Kahramanmaraş’ta, Kahramanmaraş Gastronomi Derneğince gerçekleştirilecek bir dizi etkinliğe katılacak. Karatay, etkinlikte paça içip faydalarını anlatacak.

Etkinlik öncesi MADO’da düzenlenen toplantıyla ilgili bilgi verildi. Etkinliği düzenleyen komite şu bilgileri verdi;

“Kahramanmaraş gastronomisi ve Maraş paçasını tanıtmak amacıyla Madalyalı Şehrimize Prof. Dr. Canan Karatayı davet ediyoruz. Bu programı Kahramanmaraş’ın tanıtımı için yapıyoruz. O yüzden burada bulunan herkes gönül birliği içerisinde. Burada yapılmış olan sponsorluklar maddi anlamda değil daha çok manevi anlamda herkesin taşın altına elini koymuş olduğu anlamına gelmekte.

Kahramanmaraş gastronomisi tanıtılması içi çok geç kalındığı açık bir şekilde ortada. Bu tanıtım projesi ilk olarak MADO ya yani bize geldiğinde bu görevi seve seve üstleneceğimizi belirtmiştik. Burada bulunan ve aynı amacı güden diğer şirketlere de şükranlarımızı sunuyoruz.

Kahramanmaraş Gastronomi Derneği Başkanı Gökhan Büyükdereli ise “Şehrimiz gastronomi ve turizm açısından ciddi bir potansiyele sahip bir kent. Bu şehirde MADO dâhil hiçbir şirket 365 gün etkinlik yapamaz. STK’lar ve kurumlar da dâhil hiçbiri 365 gün etkinlik yapamaz. Eğer tüm şirketlerimiz ve tüm halkımız bir olursa bu şehirde 365 gün etkinlik yapılabilir. Kahramanmaraş şehri en kısa zamanda benliği bırakıp biz olma yolunda emin adımlar atmalı. Komşu illerimizi görüyorsunuz hepsi emin adımlarla büyümeye devam ediyorlar.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER