Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraşlı hemşerimizi telefonla aradı.

Cumhurbaşkanı Biz Bize Yeteriz Kampanyasına yüzüğünü gönderen ve Cumhurbaşkanına mektup yazan Andırın’lı Mukadder Öksüz’ü telefonla aradı ve telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraşlı hemşerimizi telefonla aradı.

Ülkemizin dört bir yanından olduğu gibi ilimizden de koronavirüs dolayısıyla başlatılan Biz Bize Yeteriz kampanyasına destekler sürüyor. Vatandaşlar ellerinden geldiğince birlik olmak için yardımlarını sunuyor. Andırın’lı Mukadder Öksüz’de kampanya ya destek olan vatandaşlarımızdan oldu. Öksüz Cumhurbaşkanına ithafen bir mektup yazıp yüzüğünü göndererek kampanyaya destek oldu. Sonrasında Cumhurbaşkanı bu harekete kayıtsız kalmayarak bizzat Öksüz’ü arayıp teşekkürlerini iletti. Cumhurbaşkanı telefon görüşmesinde mektuba cevaben "Ülkemiz için göstermiş olduğunuz kadirşinaslığı unutmamız mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Twitter’dan Videosunu Paylaştı.

Yapılan telefon görüşmesinin videosunu twitter hesabından paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan mektubunda “Bizler 15 Temmuz’da vatanımız için nasıl bir ve beraber olduysak bugün de hastalık sebebiyle mağdur olan kardeşlerimizin yanında bir ve beraber olmalıyız. Maddi varlığım olarak bir tek yüzüğüm var onu da çorbada benimde tuzum olsun diyerek bu hayır kampanyasına gönderiyorum” ifadelerini kullanan Öksüze teşekkürleri iletti. Biz Kahramanmaraş’ı biliriz, edeleri biliriz. Diyerek cevap verdi. Ve hesabından ‘’Bu aziz millete hizmet etmeyi bizlere nasip eden Allah’a hamdolsun. ‘’ diyerek videoyu paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER