Devletten Yardım İsteyen Vatandaşlara “Geber” Yorumunu Yapan İl Müdür Yardımcısı Görevden Alındı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan bir videoda yardım isteyen vatandaşlara “Geber” tepkisini veren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı görevden alındı

Devletten Yardım İsteyen Vatandaşlara “Geber” Yorumunu Yapan İl Müdür Yardımcısı Görevden Alındı

Geçtiğimiz günler içerisinde sosyal medyada (Twitter) bazı vatandaşların koronavirüsten dolayı dışarı çıkıp para kazanamadıklarından ve evlerini, çocuklarını geçindiremediklerinden yakınan bir video paylaşıldı. Video da zor durumda olan vatandaşların devletten yardım istedikleri dile getirilirken videoya "Geber" yorumunu yapan devlet memuru görevden alındı.  Kısa süre sonra bu yorumu yapanın Aile ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdür yarımcısı Nail Noğay olduğu öğrenildi. Görevden alınan Eski Aile ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdür Yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı. Nail Noğay  Twitter’de yorumunun tepki odağı olmasının ardından geri adım atarak yorumunu silse de  görevden alınmaktan kurtulamadı. 
Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan hiç kimse sahipsiz değildir. Tüm ülkede birlik ve beraberlik ruhumuzu yaralayıcı ve kötüleyici bir üslupla böyle bir yorum devletimizin hiçbir mevki ve mertebesinde kabul edilemez. Ayrıca videoda yardım isteyen aileleri ziyaret ederek gerekli yerlerden yardım ve destekler sağlanacaktır ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER