Dilovası Belediye Başkanı Makam Arabasını Sattı İhtiyaç Sahiplerine Yardımda Bulundu

Koronavirüs için ihtiyaç sahiplerine yardım adı altında iş adamlarının yanı sıra Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir’de makam aracını satarak katkıda bulundu. Yapmış olduğu bu hareket vatandaşlarından büyük takdir topladı.

Dilovası Belediye Başkanı Makam Arabasını Sattı İhtiyaç Sahiplerine Yardımda Bulundu

Koronavirüsten dolayı yardım sahiplerine yardım göndermek için Cumhurbaşkanı Geçtiğimiz haftalar içinde “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” adı altında bir bağış kampanyası başlatmıştı. Büyük destek gören bu bağış kampanyasına iş adamaları, ünlüler, vatandaş, başkanlar ve milletvekilleri başta olmak üzere yüz binlerce Türk ve yabancı vatandaş bu kampanya için bağışta bulundu. Bunun yanı sıra Dilovası Belediye Başkanından ihtiyaç sahiplerine büyük bir yardım bağışı yapıldı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir makam arabasını satarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulundu. Yaptığı bu davranışla gönülleri fetih eden belediye başkanı örnek bir davranışta bulundu.

Şimdide 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahiplerine kumanya dağıtımına başladı. İlçe belediyesi olarak yardımlaşmayı ve halkına destek olmayı en üst seviye ye taşıyan Hamza Şayir halkı tarafından büyük destekler topluyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER