Dulkadiroğlu Belediyesi Online Peşrev Yarışması Düzenleyecek

Koronavirüs sürecinde bir çok uygulama yapan Dulkadiroğlu Belediyesi bu süreçte Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile el ele vererek online bir peşrev çekme yarışması düzenliyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi Online Peşrev Yarışması Düzenleyecek

Hepimizin evde kaldığı şu günlerde yapılan aktiviteler, spor müsabakaları da evlere taşınıp online yollarla yapılıyor. Dulkadiroğlu Belediyesi de güreşçilere yönelik yeni bir yarışma düzenleme kararı aldı. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile birlikte düzenlenecek yarışmada güreşçiler peşrevleri ile yarışacak ve dereceye girenlere ödül verilecek.

Yarışma ile ilgili açıklama yapan Dulkadiroğlu Başkanı Necati Okay: “Malumunuz koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması sonucunda insanlarımız büyük bir çoğunluğu evlerinde kalarak dışarı çıkmadılar. Bundan dolayı evde kalan vatandaşlarımıza minnet duygularımızı sunmak istiyorum. Bu kapsamda Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla bir çalışma başlattık. En güzel Güreş Peşrevi çekme yarışması düzenledik. Bu yarışmaya evlerinde olan ve güreş yapmış herkes katılabilir. Evlerinin balkonlarında ve bahçelerinde en güzel Peşrevi çeken ilk üç kişiye ödüllerimiz olacaktır.

İfadelerine yer verdi. Bunun bir farkındalık çalışması olduğunu belirten Okay yarışmada jürilerin ve organizasyon kurulunun bulunacağının altını çizdi. Jüri üyeleri içinde 9 dünya ve Kırkpınar şampiyonu olduğuna değinen Belediye Başkanı jüride, Mahmut Demir, Ahmet Taşçı, Recep Kara, Harun Doğan, Şahin Hopur, Metin Şenel, Serhat Balcı, Abdullah Güngör, Halil Hopur gibi güreş camiasında saygın isimlerin olduğunu belirtti. Ve bu güreşçilere etkinliğe jüri olarak katılarak destek verdikleri için teşekkür etti. Peşrev yarışmasına katılma isteyenler çektikleri görüntüleri 0539 796 97 72 numaralı whatsapp hattına göndererek yarışmaya katılabilecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER