Dur İhtarına Uymayan Suriyeli Genci Vuran Polis Memuru Kasten Adam Öldürmekten Yargılanacak

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından bugün Adana’da polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan Suriyeli genci durdurmak için silahla ateş eden polis memurunun Suriyeli genci kalbinden vurmasının ardından silahla ateş eden polis memuru tutuklandı.

Dur İhtarına Uymayan Suriyeli Genci Vuran Polis Memuru Kasten Adam Öldürmekten Yargılanacak

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda içişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti Bugün Adana’nın Seyhan ilçesinde yasağı ihmal ederek sokağa çıkan Suriyeli genci durdurmak için polis ekipleri dur ihtarında bulundu Suriyeli genç durmak yerine kaçmayı tercih edince polis ekipleri gencin peşine düştü. Yaya şekilde kısa bir süre yaşanan kovalamacanın ardından bir polis memuru genci durdurmak için silahla tek el ateş etti. Polis memurunun silahından çıkan mermi talihsiz Suriyeli gencin kalbine isabet etti ve Suriyeli genç oraya yığıldı. Kısa sürede 112 ekipleri olay yerine gelse de talihsiz Suriyeli genç kurtarılamadı.

Kısa süre sonra silahla ateş eden polis memuru önce açığa alındı sonrada tutuklandı. İçişleri Bakanı Süleyman soylu konuyla ilgili yapığı açıklamada açığa alınan ve tutuklanan polis memurunun kasten adam öldürmek suçundan yargılanacağını duyurdu. Ayrıca Süleyman Soylu hayatını kaybeden talihsiz Suriyeli gencin babasını arayarak baş sağlığı diledi ve olayın takipçisi olacağını söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatan evladı
Vatan evladı - 4 yıl Önce

Dur ihtarını dinlememiş kaçmışsa polis ne yapsın ozaman polisleri çekin isteyen istediği gibi hareket etsin asayiş nolacak ozaman polisimizin adam öldürmekten yargılanmasını doğru bulmuyorum

Kerim TOLU
Kerim TOLU - 4 yıl Önce

Çıkmasın dışarı polisin suçu ne adı üstünde sokağa çıkma yasağı polis dur diyor durmazsa polisin suçu ne ya hırsız ya da teröristse ne olacakdı

SIRADAKİ HABER