Editör Kara, Görkemli Düğünle Dünya Evine Girdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haber Editörü Ömer Kara ve Ankara 11. İdare Mahkemesi Hakimi Münevver İrem Gezici dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

Editör Kara, Görkemli Düğünle Dünya Evine Girdi

Kahramanmaraş kent basınının sevilen ismi Büyükşehir Belediyesi Haber Editörü Ömer Kara ve Ankara 11. İdare Mahkemesi Hakimi Münevver İrem Gezici dünya evine girdi. Elegans Düğün Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşen düğün organizasyonunda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keleş, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Atalay Selamet, Kahramanmaraş Hukukçular Derneği Başkanı Av. Celal Kara, Türk Ocakları Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Av. Kemal Yavuz’un yanı sıra duayen medya mensupları Gazeteci İsmail Koyuncu, Sibel Atıcı, Halil Hınaz, Muhammet Özer ve Muttalip Akkuş da yer aldı. Yoğun programı nedeniyle genç çiftin düğün merasiminde yer alamayan 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ile İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta da gönderdiği telgraf ve çiçeklerle mutluluk dileklerini genç çiftlerle paylaştı. Ankara’dan çok sayıda misafirin katılım sağladığı düğünde oynanan “kaşık havaları” ve “halay” gösterisi renkli anlar oluşturdu.

Başkan Güngör: “Münevver ve İrfan Sahibi Nesiller Yetiştirin”

Görkemli düğün merasiminde nikah akdini gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, evlenen genç kardeşlerimizden en az üç çocuk yapma sözü alıyor. Bugün ben de hazirun eşliğinde sizden vatanı ve milleti için çalışan münevver, irfan sahibi nesiller yetiştirmenizi istiyorum. Bugün nikâh akdini gerçekleştirdiğimiz mesai arkadaşımız Ömer’in ve değerli eşi İrem hanımın bir ömür mutlu olmalarını yüce rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kaydetti. Başkan Güngör, dünya evine giren genç çifte hediye takdiminde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER