Ekinözü’ne 4 Dönümlük Millet Meydanı Yapılıyor

Sağlık turizmde Kahramanmaraş’ın parlayan yıldızı haline gelen Ekinözü’nde yeni bir projeye başlanılıyor. Proje kapsamında 4 dönümlük arazide İçmeler için Millet Meydanı inşa edilecek.

Ekinözü’ne 4 Dönümlük Millet Meydanı Yapılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ülkemizde ki önemli sağlık turizm merkezlerinden biri olan Ekinözü İçmelerinde yeni bir proje başlattı. Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin yapımına başlanmasının ardından bu proje ile Ekinözü’ne yatırım yapılmaya devam ediliyor. Çalışmalardan çok mutlu olduğunu belirten Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, Ekinözü’nde koronavirüs ile mücadele için her şeyi yaptıklarını, şu an bir vaka olmadığını ifade etti. Yapılan çalışmalara değinen Eker Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün desteği ile çalışarak yeni sezonda gelecek turistlere ortam hazırladıklarını ifade etti ve Güngör’e teşekkürlerini sundu.

İnşaatında sona yaklaşılan Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi ile ilgili incelemeler yapan Bilal Eker, Orta içmelerde bulanan sağlık turizm merkezinin Acı Su Hamamının olduğunu be burayı bir an önce hizmete açmak için gayret gösterdiklerini belirtti ve Turistlik konaklama tesislerinin yapımının devam ettiğini en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER