Futbolseverlere müjde! Süper lig heyecanı başlıyor…

Koronavirüs nedeni ile 26.Haftasında ara verilen liglerin ne zaman açılacağı merak konusuydu. Futbol severleri sevindirecek açıklama TFF Başkanı Nihat Özdemir’den geldi. Özdemir liglerin başlayacağı tarihi açıkladı.

Futbolseverlere müjde! Süper lig heyecanı başlıyor…

Koronavirüs salgınının ülkemize etki etmesiyle birlikte, Süper Lig başta olmak üzere tüm ligler de ki maçlar süresiz ertelenmişti. Maçların ertelenmesi ile birlikte futbolseverler, futbola hasret kaldı. Bu süreçte en çok merak edilenlerden biri de maçların ne zaman yapılacağı konusuydu. Bu merakı Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Nihat Özdemir açıklaması ile sonlandırdı. Özdemir yaptığı açıklamada salgın süresince kulüplerin etkilenmemesi için elinden gelenleri yaptıklarını belirtirken Devletin tüm kurumlarının desteğiyle sezonu tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. Ellerinde 10 senaryo olduğunu ve bunları bakanlarla paylaştıklarını ifade eden Federasyon Başkanı hedeflerinin önce sağlık olduğunu bu konuda bilim kurulu ve sağlık bakanlığı ile beraber çalışacaklarının altını çizdi ve liglerin başlayacağı muhtemel tarihin 12 Haziran olduğu müjdesini verdi.

12 Haziranda açılacak liglerin 26 Temmuz’da bitirilmesini planlandığını açıklayan Özdemir Ağustos ayını tatil olarak geçirilebileceğini söyledi. Bu süreçte TFF tarafından yayınlanacak maçlara dönüş protokolü maçlarda uygulanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER