Gazeteciler Türkoğlu’nu böyle değerlendirdi; “Cıvıl Cıvıl, Üzerindeki Ölü Toprağını Atmış”

Kahramanmaraşlı gazeteciler, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un hizmetlerini değerlendirdiler.

Türkoğlu Belediyesinin düzenlediği açık hava sinema etkinliğine katılan Kahramanmaraşlı gazeteciler, meydandaki vatandaşlarla görüşerek halkın nabzını tuttu.

Edindikleri izlenimleri KahramanmaraşTV mikrofonuna değerlendiren gazeteciler, Ebru Sema Akkurt ve Abdurrahman Akbaba, Osman Okumuş’un kültür hizmetinin oldukça başarılı gerçekleştiğini anlattılar.

EBRU SEMA AKKURT; “İLK İMZAYI OSMAN BAŞKAN ATTI”

İnsanlar böyle etkinliklere aç, bu etkinliklerin her yıl tekrarlanması gerektiğini düşünüyorum. Osman Okumuş, tüm hizmetlerde olduğu gibi bu etkinliklerde de çok başarılı. Bundan sonraki dönemlerde de bunu devam ettireceklerini düşünüyorum, ilk imzayı atmış oldu Osman Başkan bu hareketiyle.

Bu kültür etkinlikleriyle İnşallah diğer belediye başkanlarımızda bunu örnek alarak hareket ederler ve böyle mutlu güzel yüzler bırakırlar geride.

ABDURRAHMAN AKBABA; “TÜRKOĞLU CIVIL CIVIL, ÜZERİNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ATMIŞ

“Gördüğüm tek şey, Türkoğlu cıvıl cıvıl, üzerindeki ölü toprağını atmış, hareketlenmiş. Belediyecilik artık, altyapı, kaldırım değil. Artık insanları evde tutamıyorsunuz, kültür olarak bir şekilde alanlara çekmek durumundasınız. Her insan Kahramanmaraş'ta sinemaya gidemez, buradaki olay örnek verecek olursak ama sinema herkesin ayağına gelmiş durumda. Ben bu hizmeti hakikaten önemsiyorum, hakikaten minnet duyuyorum.

Osman Başkan da bu işi keyifle yapıyor, ekibi burada çok güzel işler yapıyor. Sokakları bölüştürmüşler, sinemayı bilmeyen, sinema kültür olmayan insanlar bu kültüre kavuşuyor. Hakikaten güzel şeyler bunlar.

70'li yıllarda Kahramanmaraş'ta 27 tane yazlık ve kışlık sinema varmış ama şu anda Kahramanmaraş'ta 3 tane sinema var. Bu kültür merkezden uzakta hakikaten yok olma seviyesindeydi, ben önemsiyorum, tüm Belediyelerde çağrıda bulunuyorum. Gelin bu kültürü yaşatalım, kültür faaliyetlerini ağırlık verelim.

Ben doğru bir iş yapıldığına inanıyorum. Türkoğlu, şehirleşmenin, sanayileşmeni, tarımsal gelişmenin yanında kültürel anlam da başarılı buluyorum. Başta Sayın Başkan olmak üzere Herkese de teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2022, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER