Hayrettin Güngör İlk 10’da

Başkan Hayrettin Güngör 30 büyükşehir için yapılan en başarılı belediye başkanı araştırmasında en iyi başkanlar arasında yer alarak listede ilk 10’un içinde yer alarak 8’inci oldu.

Hayrettin Güngör İlk 10’da

ORC Araştırma Şirketi Türkiye’de ki büyükşehir belediye başkanlarının başarı oranlarını ölçmek için bir araştırma çalışması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen araştırma sonucunda ülkemizde yer alan büyükşehir belediye başkanlarının başarı oranları ortaya çıktı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör başarılı bir sonuç ortaya koyarak yüzde 54 oy oranıyla en başarılı 8. Belediye Başkanı oldu. Araştırma da en yüksek başarıyı yüzde 62,7 oy oranıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yakaladı.

En yüksek başarı oranını yakalayan ikinci belediye başkanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen olurken üçüncü sırada ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yer aldı. Araştırma da ülkemizin en büyük kentlerinden Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 5. Sırada yer alması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ise 9.sırada yer alırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun listede olmaması dikkat çekti.

Araştırma sonuçların dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise belediye başkanlarının üst sıralarda yer alsalar bile seçimlere oranla güç kaybettikleri oldu. İlimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör her ne kadar araştırmada 8. Sırada yer alsa da seçimden bu yana yüzde 13.60’lık oy kaybederek oy oranında kayıp yaşadı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup
Yakup - 4 yıl Önce

Acaba hangi muhteşem hizmetleri ile sıralamaya girdi, merak ettim bak.

SIRADAKİ HABER