İhtiyaç sahiplerine yardım eden yardımseverlerle ilgili bomba iddia!

Son dönemlerde farklı şehirlerde ortaya çıkan ve gerekse ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan gerekse mahallelerde ki veresiye defterini kendi ödeyerek kapatan Robin Hood’larla ilgili bomba bir iddia gündeme atıldı. Ortaya atılan iddianın sahibi eski Organize Suçlarla Mücadele Müdürü Avukat Adil Serdar Saçan’a ait.

İhtiyaç sahiplerine yardım eden yardımseverlerle ilgili bomba iddia!

Adil Serdar Saçan’a göre bu ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Robin Hood’ların arkasında suç çetelerinin olduğu iddiasını ortaya attı. Eski Organize Suçlarla Mücadele Müdürü Avukat Adil Serdar Saçan’ın Ortaya attığı iddianın sebebi olaraktan da bu zor zamanda mafya halkın yanında gözükmek zorundadır ki halk tarafından sevilebilsin yeri geldiğinde orada güç ve elemen kazanmak istemesidir dedi.

Eski Organize Suçlarla Mücadele Müdürü Avukat Adil Serdar Saçan’a, göre ceza evlerine kalan ve af yasasından yararlanarak dışarı çıkan mafya liderlerini ülkemizin güvenlik güçleri özellikle takip etmelidir. Çünkü ceza evlerinde yeterli para ve güçlerinin olamamasından dolayı dışarı ilk çıktığında mafya liderleri eski güçlerini ve paralarını kazanmak isteyecektir. İşte bu yüzden güvenlik güçleri özellikle takipte bulunması gerekiyor dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yavuz
yavuz - 4 yıl Önce

bu adam da mafya

SIRADAKİ HABER