İlimizde Artık Sokağa Çıkma Yasağı Yok

Kahramanmaraş’ta il giriş-çıkış sınırlandırmasının kalkmasının ardından herkesin aklında; ‘’Sokağa çıkma yasağı kalkacak mı ?’’ sorusu oluştu. Bu soruya karşı şu ana kadar net bir açıklama yoktu ancak Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Cihat Sezal’ın açıklamasıyla konu netliğe kavuştu.

İlimizde Artık Sokağa Çıkma Yasağı Yok

Koronavirüs salgını için alınan tedbirler kapsamında Kahramanmaraş hem il giriş-çıkış sınırlandırmasının hem de sokağa çıkma yasağının uygulandığı illerimizden olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile Kahramanmaraş’ın il giriş-çıkış sınırlandırılması kaldırıldı. Bunun ardından 16,17,18,19 Mayıs’ta uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının Kahramanmaraş’ta uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyordu. Bu merakı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal sosyal medya da yaptığı açıklama ile giderdi.

Sezal açıklamasında; ‘’Kahramanmaraş için şehir giriş-çıkış kısıtlamaları kalktı. Dolayısıyla sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.’’ ifadelerine yer verdi ve lütfen tedbiri elden bırakmayalım diyerek vatandaşları uyardı. Böylece hem önümüzde ki hafta sonları hem 19 Mayıs’ da uygulanacak sokağa çıkma yasağından ilimiz muaf tutulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER