İmamoğlu Öncülüğünde Düzenlenen Askıda Fatura Kampanyasıyla 150 Binden Fazla Ailenin Faturaları Ödendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başlattığı askıda fatura yardımında toplamda 152 bin 347 ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailenin faturaları ödendi.

İmamoğlu Öncülüğünde Düzenlenen Askıda Fatura Kampanyasıyla 150 Binden Fazla Ailenin Faturaları Ödendi

Koronavirüs yüzünden yaşanan pandemi sürecinde birçok vatandaş maddi olarak zor durumda kalmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi askıda fatura adı verilen bir uygulama başlattı. Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde başlatılan uygulama koronavirüs salgını yüzünden maddi zorluk yaşayan yurttaşlar için bir yardım eli olması amacıyla başlatıldı. Askıda kampanya uygulamasında şuana kadar 152 bin 347 vatandaşın fatura borçları ödendi. Toplamda ödenen fatura tutarı 21 Milyon TL’ye yaklaştı. Ödenen 152 bin 347 ailenin faturaları yardım severler arasında ki toplanan para sonucu ödendi. Faturası ödenen aileler hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hem de destekte bulunan yardım severlere teşekkür ettiler. Böylelikle askıda fatura uygulamasında ödeme bekleyen fatura sayısı 95 bine kadar düşürüldü.

Ayrıca bir teşekkür de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ da sosyal medya hesabı Üzerinden askıda fatura uygulamasında yardımda bulunan tüm yardım severlere teşekkür etti. Ekrem İmamoğlu Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi. “ bayram gelirken sergilenen bu yardımlaşma projesi 150 binden fazla aileye mutluluk verdi. Bu nedenle yardımda bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ve gelecek günlerde buna benzer yardım ve destek çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER