İmamoğlu’ndan Sokağa Çıkma Yasağı Uyarısı

Koronavirüs vakasının ülkemizde her gün ikiye katlanması ile yaşlılara sokağa çıkma yasağı getirildi. Ama bunu dinlemeyen bir çok yaşlı her gün sokaklarda karşımıza çıkıyor bunun ardından Ekrem İmamoğlu Tümüyle sokağa çıkma yasağı gelebilir iddiasını dillendirdi.

İmamoğlu’ndan Sokağa Çıkma Yasağı Uyarısı

Koronavirüs kapsamında Cumhurbaşkanı ve Sağlık bakanının uyarılarında virüsü izole etme sürecinin birkaç ay sürebileceğini söylemelerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Tümüyle sokağa çıkma yasağı gelebilir" dedi.

Ayrıca evde kal çağrıları sadece yaşlılar ve İstanbul halkı için değil 81 ilimizde ki her yaş grubundan vatandaşımız için geçerli diyerek konuya açıklık getirdi.

Bunun ardından ülkemizde ki vatandaşlarımız evde kal uyarılarını dikkate almayıp virüsün yayılmasına sebep olmaya başladıkları andan itibaren sokağa çıkma yasağının devreye girebileceğini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sokağa çıkma yasağının devreye girmesi ülkemizin bu konuyu ne kadar hafife aldığının bir göstergesi olduğunun kanıtıdır sözlerini ile getirdi.

Şu anda sadece 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağının önümüzde ki günlerde tümüyle getirilmeyeceği anlamına gelmiyor ülkemizin artık bu konuyu ciddiye alması gerek diyen İmamoğlu, dünya genelinden bir çok ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi sözlerini kullandı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER