İmparator’un dediği oldu 850 kişi karantinaya alınacak

Galatasaray yönetim kurulu başkanlarından olan Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Galatasaray teknik direktörün koronavirüs testide pozitif çıktı. Bunun ardından Beşiktaş- Galatasaray derbisinde görev yapan 850 kişinin karantina altına alınacağı duyuruldu.

İmparator’un dediği oldu 850 kişi karantinaya alınacak

Dün akşam saatlerinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kendi sosyal medya hesabından paylaştığı Tiwite göre kendisine yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Bu haberden sonra futbol dünyası Başarılı Teknik Direktör için hüzne boğuldu. Bunun ardından Sağlık Bakanlığından ani bir kararla Beşiktaş – Galatasaray derbisinde görev yapan herkesin karantinaya alınacağı kararı duyuruldu. Bu karantina kararı ile 850 kişinin karantinaya alınacağı belirtildi. Galatasaray verilen karantina kararını beklemeden tüm takım ve yetkili personeller teste girerken Sağlık Bakanlığına Beşiktaş’ta test için baş vurdu.

İmparator Uyarmıştı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Beşiktaş derbisinden sonra yaptığı açıklama da bir kişide olası virüs taşıma riski olduğunda 850 kişinin karantinaya alınacağını söylemişti.

Ezeli Rakiplerden İmparator İçin Geçmiş Olsun Mesajı

Başarılı teknik direktör Fatih Terim için başta Beşiktaş ve Fenerbahçe olmak üzere bir çok takımdan geçmiş olsun mesajları paylaşıldı. Bunun ardından ezeli rakiplerin Fatih Terim’in yanında olmaları ülkemizde ki Futbolun birlikteliğini gözler önüne serdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER