İnsan Ve Medeniyet Hareketi Veresiye Defterlerini Kapattırdı

İnsan ve Medeniyet Hareketi Kahramanmaraş’ta yaptığı çalışma ile 3 bakkalda, borcu olan vatandaşların borçlarını kapattı.

İnsan Ve Medeniyet Hareketi Veresiye Defterlerini Kapattırdı

Koronavirüs salgını ile birlikte zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları daha da arttı. Bir çok kişinin salgın yüzünden işinde olduğu şu dönemde ihtiyaç sahiplerinin de sayısı giderek artıyor. Bu noktada yardım hareketleri, sosyal çalışmalar büyük önem kazanıyor.

Mübarek Ramazan Ayını yaşadığımız şu günlerde birbirimize destek olmak daha da özel daha da önemli bir hal alıyor. Bu kapsamda şehrimizde zorda kalan insanlara yardım etmek, biraz nefes almalarını sağlamak isteyen İnsan ve Medeniyet Hareketi çok güzel bir çalışmaya imza attı. Hareket Kahramanmaraş’ta bulunan 3 bakkalda ki 25 ailenin veresiye borçlarını ödeyerek, veresiye defterlerini kapattı.

Bununla kalmayan İnsan ve Medeniyet Hareketi 1 tüpçünün de 8 müşterisinin borçlarını kapattı. Bu güzel çalışma ile ilgili açıklama yapan İnsan ve Medeniyet Hareketi Kahramanmaraş Başkanı Mehmet Akpınar borçları ödenen vatandaşları tek tek aradıklarını ve borçlarının kalmadığını söylediklerini ifade eden Hareket İl Başkanı ekip arkadaşlarının çok duygulandığını, dayanılamayacak duygusal anlar yaşadıklarını ifade etti ve Allah hepimizden razı olsun dedi.

Bunların dışında 10 aileye de hediye kartı teslim ettiklerini belirten Akpınar bu dönemde yapılan yardımların aileler için çok önemli olduğunu belirtti. Bu şekilde birbirimizin yaralarını sarmaya devam edersek zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde bir olup birlik olmaya devam edebiliriz. Umarız ülkemizde bu şekilde hassas çalışmalar devam eder…

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2020, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER