Kadir Şeker İçin Sosyal Medya da Kampanya Başlatıldı

Geçtiğimiz günlerde Konya’da gündeme gelen bir olay için sosyal medya ayağa kalktı.

Kadir Şeker İçin Sosyal Medya da Kampanya Başlatıldı

Birkaç gün önce Konya’da yaşanan bir olay için sosyal medya ayağa kalktı. Konya’da sokak ortasında eski eşine şiddet uygulayan bir cani kocayı durdurmak isteyen Kadir şeker arbede sonucu şiddet uygulayan Özgür Duran'ı (32) bıçaklayarak ölümüne sebep olmuştu. Şiddete Uğrayan mağdur eski eş Ayşe D.(35) Emniyette verdiği İfadesinde eski eşim beni evde dövmeye başlamıştı elinden kaçtım parka geldim ama beni orada da buldu tam bana şiddet uyguladığı esnada beni kurtarmaya gelen Kadir Şeker yaşanan arbede sonucu kazara eski eşimin ölümüne sebep oldu ama Allah ondan razı olsun o benim kurtarıcım diyerek Kadir Şeker’in kasten yapmadığını dile getirdi.

Olay Yerinde Canlandırma Yapıldı

Kadir Şeker’e Emniyet ekipleri dün gece olayın yaşandığı yerde olay canlandırılması yaptırdı. Kadir şeker’in yanı sıra Ayşe D. ve üç tanık olay yerinde canlandırmaya yardımcı olurken canlandırma tam üç saat sürdü.

Kadir Karıncayı Bile İncitmez

Lise arkadaşları da Kadir’in ne kadar iyi bir insan olduğunu göstermek için emniyet ekiplerine “kadir karıncayı bile incitmez, sürekli mavi kapak toplayarak engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alır bunun yanı sıra bir sokak köpeği için kulübe yaptığını herkes bilir” diye ifadeler verdiler.

Kadir İçin Adalet

Bunun ardından sosyal medya da Kadir Şeker’ için bir kampanya başlatıldı. Kadına şiddetin Önüne geçilmesi adına yazılar paylaşan sosyal medya kullanıcıları yazıların altına kadir için adalet yazıları düşüldü. Sosyal medya da oldukça dikkat çeken olay için paylaşımlar hala yoğun bir şekilde devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER