Kadir Şeker’in cezası belli oldu

Geçtiğimiz aylarda sokak ortasında güpe gündüz Özgür Duran sevgilisi olan Ayşe D’yi darp etmeye başladığı esnada oradan geçen 12. Sınıf öğrencisi Kadir Şeker’in kavgayı ayırmak isterken Özgür Duran’ı yaşanan arbede sonucu kalbinden bıçaklayarak ölümüne sebep olmuştu. O günden sonra tutuklanan Kadir Şeker mahkeme karşısına çıktı.

Kadir Şeker’in cezası belli oldu

Ülkemizde yaşanan kadına şiddet haberlerine karşı hepimiz tepki gösteriyoruz. Bununla birlikte Konya’da Sokak ortasında Özgür Duran (32) sevgilisi olan Ayşe D’yi (35) darp ettiği esnada oradan geçen Kadir Şeker’in (20) Ayşe D’ye yapılan şiddetin önüne geçmek Özgür Duran’a müdahale etmesiyle birlikte yaşanan arbede sonucu Kadir Şeker’in cebinden çıkardığı bıçağın kaza sonucu Özgür Duran’ın kalbine saplanması Özgür Duran hayatını kaybetmişti. Kadir Şeker hakkında 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bunun ardından kadir Şeker bugün mahkemeye çıkarıldı. Kadir Şeker hakkında "haksız tahrik altında kasten öldürme’’ suçundan 18 yıla kadar hapis istenildi. Ayrıca Kadir Şeker için müebbet hapis cezası da istenildi.

Kadir Şeker hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi ve Kadir Şeker için 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER