Kahraman Yürekler Derneği çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Kahraman Yürekler Derneği, başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle çocukların gönüllerine dokundu.

Kahraman Yürekler Derneği çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı

Dernek çatısı altında bir araya gelen hayırseverler, maddi durumu iyi olamayan ailelerin çocuklarına unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Çocuklarla bir araya gelen gönüllüler, önce kahvaltı ardından oyun dünyasında çocukların gönüllerini feth etti.

Kahraman Yürekler Derneği Başkanı ve Saçaklızade Mahallesi Muhtarı Ümit Bayrak, ilk kez düzenledikleri etkinliğin haftalık ve aylık periyotlarda devam edeceğini belirtti. Çocukların mutluluğuna ortak olmanın mükemmel bir duygu olduğunu anlatan Ümit Bayrak;  

“Yüreklere dokunmanın güzelliğini ilk defa bugün tattım. Bugünden sonra daha özverili çalışmayla her aileye ulaşacak şekilde, ihtiyaç sahipleri neredeyse oraya koşmaya ve hayır severlerimizle buluşturmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kahramanmaraş halkının bu güzelliği ortak olması için derneğimize bekliyoruz. Çocukların Mutluluğuna ortak olmak mükemmel bir duygu. Yöneticilerimizin bu gibi derneklere destek vermelerini temenni ediyorum.” Dedi.

Etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Bayrak; “Bugün ilk etkinliğimiz gerçekleştirdik. Bunu devamı olacak, haftaya yaşlılarımızı konakta ağırlayacağız. Sonraki haftalarda bu çalışmalarımız aylık olarak devam edecek. Köy okullarına giderek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışacağız. Ben kahvaltı için Çaybörek, oyu için ise Tiki Eğlence Dünyasına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER