Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifinde akraba ilişkileri gündeme bomba gibi düştü!

Gazeteciler Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan, Kahramanmaraş’ta faaliyet yürüten S.S. Kahramanmaraş Merkez Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gazetecilerin, Kent Kulisi programında gündeme getirdiği Kooperatifte, çalışanların aile boyu akraba olduğu ileri sürüldü.

Gazeteciler Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan’ın hazırlayıp sunduğu Kent Kulisi programında, kuruluş amacı esnafa kefalet sistem ile düşük faizle kredi vererek kalkındırmak olan Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri gündeme getirildi.

29 Ocak 2023 Pazar günü Ala Palace salonunda S.S. Kahramanmaraş Merkez Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilecek. Kooperatif ortakları yeni başkanını seçecek.

Kooperatif Başkanlığı için mevcut Başkan Ali Rıza Kekeç ve İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak olmak üzere 2 aday yarışacak.

Kent Kulisi programında gazeteciler Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan, S.S. Kahramanmaraş Merkez Esnaf v Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ndeki yönetimin ve çalışan memurların birbirleriyle yakın akrabalık bağlarının olduğunu açıkladı.

Kooperatifi, yaklaşık 30 yıldır aynı ailenin yönettiği ifade edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER