Kahramanmaraş'ta Annesine randevu alamadığı doktoru ölümle tehdit etti!

Kahramanmaraş'ta görev yapan Uzman Doktor Cemalettin Öztürk, kendisinden randevu alamayan bir hasta yakını tarafından ölümle tehdit edildiğini ifade etti.

Kahramanmaraş'ta Annesine randevu alamadığı doktoru ölümle tehdit etti!

Olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden tweet atan Uzman Doktor Cemalettin Öztürk, hiç tanımadığı ve görmediği, yakınını dahi muayene etmediği bir hastanın 184'ü arayarak randevu almaya çalıştığı ancak randevuyu alamayınca tehditler savurduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş'ta ki tek hematolog olan Öztürk duruma tepki göstererek, sosyal medya hesabında olayı paylaştı.

Duruma kayıtsız kalmayan meslektaşları Öztürk'e destek veren ve konuyla ilgilenilmesi gerektiğini ifade eden paylaşımlar yaparken, TABİP-SEN tarafından bir açıklama geldi. O açıklamada, Hastanın 184'e "doktoru öldüreceğim" şeklinde beyanlarda bulunmasının ardından, ilgili kurumun doktoru arayarak, "kendini koru, seni öldürecekler" şeklinde dönüş yaptığını iddia etti.

Maraş Pusula Haber ekibinin ulaştığı 184 ile görüşme kayıtlarında ise tehditleri savuran hasta yakınının şu ifadeleri kullandığı belirlendi:

"Kanser hastası, daha önce Necip Fazıl Şehir Hastanesi Onkoloji Polikliniği doktorları tarafından bakılıyordu. Hiç bir problem yaşamadık daha sonra onların yerine onkoloji polikliniğe doktor Cemalettin Öztürk geldi. Annemin düzenli kontrollerinin yapılması gerekiyor fakat doktor tarafından kontroller yapılmıyor. Randevusuz bakamayacağını ifade ediyor. Yeşil alan açmasını istiyoruz açmıyor. Hastaneye gelince doktoru bulamıyoruz. Bu konuda bir çok hasta mağdur ve sekreteri de hastalarımız ölsün mü? deyinceAllah bilir bizimle dalga geçiyorlar. Çok sinirliyim, bu doktoru dövdüğümde sıkıntı çıkmasın. Bu doktor başhekime de kafa tutuyor. Bu doktor belasını arıyor. Benim hastama bakmazsa ve hastama bir şey olursa bu doktoru delik deşik ederim. Prensibim var yeşil alan açtırın diyor. Fakat yeşil alan açmıyor. Sadece bir doktor hizmet veriyor. Bakmayacaksa başka doktor gelsin. Konunun biriminiz tarafından incelenmesini istiyorum."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halim Uzman
Halim Uzman - 2 yıl Önce

Hani bir atasözü vardır"eşeğini dövmeyen,eşeğinin kültürünü döğermiş"Bu arkadaşın annesi rahatsızlanmış,tabii ciğeri yanmış ancak,günde 50-100 hastaya bakmak zorunda ise,randevuyu tabiki 2 aya,3 aya verecek.Sen esas iktidarı uyar.

SIRADAKİ HABER