Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Sanayi Sitesi, çete bayramının 100. Yılını kutladı

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Sanayi Sitesinde üretim yapan firmalar Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılına özel video klip hazırlayıp, 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutladı.

İşte firmaların tebrik mesajları

TATARİ TEKSTİL

Fahriye Bozdoğan; “Tatari Tekstil ailesi olarak Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını tebrik eder, aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.”

YEŞİLLİ TEKSTİL

Yeşilli Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yeşilli; “Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. Yılını Yeşilli Tekstil ailesi olarak canı gönülden kutluyoruz.”

İHYA TEKSTİL

İhya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Havuç; “İhya Tekstil ailesi olarak arkadaşlarım adına Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. Yılın tebrik ediyoruz.”

EFEBOY MENSUCAT

Efeboy Mensucat Şirket Müdürü; “Efeboy Mensucat ailesi olarak bizde atalarımızın yaktığı şanlı meşaleyi ileriye taşımaya hazırız. Kahramanmaraşlı edelerin Çete Bayramı kutlu olsun.”

AKTEPEZ

Aktepez Tekstil Şirket Müdürü Ahmet Okur; “100 yıl sonra bugün bizlerde ülkemiz ve milletimizin ekonomik özgürlüğü için canla ve başla üretmeye devam ediyoruz. Bu düşüncelerle Aktepez ailesi olarak milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, kurtuluş bayramımızı kutluyorum.”

TERKONSAN

İhsan Kurtar; “ecdadımızın bu topraklarda yazdığı destanın 100. Yılını canı yürekten kutlarım. Sevgili edeler 100 yıl önce yakılan mücadele ateşi hala yanmaya devam ediyor. Bugün bizlerde ülkemiz için gece gündüz üretmeye devam ediyoruz. Bu duygularla TERKONSAN ailesi olarak 12 Şubat onur günümüzü kutluyorum.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
İlhan Birsen Birteks Medikal Tıbbi sarf üretim san tic
İlhan Birsen Birteks Medikal Tıbbi sarf üretim san tic - 4 yıl Önce

Çok güzel olmuş biraz daha katkı olsa iyi olurdu

SIRADAKİ HABER