Kahramanmaraş Ülkü Ocakları ‘bir bot, bir mont’ kampanyası ile yürekleri ısıttı!

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘bir bot, bir mont’ kampanyası ile Karadere Harmancık İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek yürekleri ısıttı.

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları ‘bir bot, bir mont’ kampanyası ile yürekleri ısıttı!

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı, sosyal sorumluluk projelerine devam ederken, yaklaşan çetin kış ayları öncesinde insanların içini ısıtacak bir projeyi kamuoyuna duyurdu.

Soğuk kış aylarında giyecek bir mont bulamayan, üşüyen, yardıma muhtaç vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Kahramanmaraş Ülkü Ocakları tarafından ‘bir bot, bir mont’ kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın ilki ise Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesinde bulunan Karadere Harmancık İlkokulu ve Ortaokulu oldu. ‘Minikler Üşümesin’ adı altında başlatılan yardım kampanyasında ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot yardımı yapıldı.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar tarafından yapılan çağrıda “Kahramanmaraş Ülkü Ocakları olarak bu kış aylarında da ihtiyaç sahibi miniklerimizin yanında oluyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinden giden neferler olarak bu çetin kış aylarında ihtiyaç sahibi minik dostlarımızın yardımına koşacağız ve ‘Bir Bot, Bir Mont’ kampanyası ile onların üşümemesini sağlamaya çalışacağız. Sosyal sorumluluk projesinin ilk ise Dereboğazı’nda bulunan Karadere Harmancık İlkokulu ve Ortaokulu oldu. İhtiyaç sahibi miniklerimize mont ve bot yardımında bulunduk ve çocuklarımız buna çok sevindi, aynı zamanda bizlerin de içi ısındı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanya hakkında detaylı bilgi alabilmek için 0541 722 14 67 numaralı telefondan gerekli bilgi ve müracaatların yapılacağı bildirilirken, 1 çocuğun ihtiyacı 350 TL olarak belirlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER