Kahramanmaraş’ta covid-19 denetimi

Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu ile birlikte Koronavirüs önlemleri kapsamında, “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla kentin en işlek cadde ve sokaklarında maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

Kahramanmaraş’ta covid-19 denetimi

İçişleri Bakanlığımızın 81 il valiliğine göndermiş olduğu genelge ile, Türkiye genelinde bugün yapılan denetimler kapsamında Vali Coşkun, vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazarlar, toplu taşıma araçları, lokantalar, taksi durakları, iş yerleri ve çeşitli yaşam alanlarında ziyaret ve denetlemelerde bulundu.

Vali Coşkun denetlemeler sırasında vatandaşlar ve esnaflarla da bir süre sohbet ederek, ilgili Bakanlıklarımızın ve Bilim Kurulumuzun almış olduğu tedbir kararlarına harfiyen uyulmasının önemine dikkat çekti.



Vali Coşkun denetimler sonrasında yaptığı değerlendirmede “ Sosyal mesafe, maske ve temizlik konularında vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza uyarılarda bulunduk, pandemi süreciyle ilgili hassasiyetimizi dile getirdik. Vatandaşlarımızın da özverisi ile rehavete kapılmadan, alınan tedbirlere riayet ederek inşallah bu zor süreci hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER