Kahramanmaraş’ta ev almanın yeni yolu Morevim

Türkiye’de gelir düzeyi düşük ailelerin ev ve araç sahibi olmaları için kurulan Morevim, kefilsiz, faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev hayali kuran ailelere kurumsal çözüm önerileri sunuyor. Kadınların, altın günü mantığıyla hareket eden şirketin temelinde yardımlaş ve dayanışmanın kurumsallaşmış hali yatıyor.

Tüm Türkiye genelinde hizmet noktalarına yenilerini eklemeye devam eden şirket Kahramanmaraş’ta kurduğu Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü ile bölge insanlarının hayatına sihirli dokunuşlar yapıyor.

Morevim Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü İsmail Karalay, şirketin çalışma prensipleriyle ilgili bilgiler aktardı.

Morevim’in 27 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu anlatan Karalay, “27 yıldır enerji ve gayri menkul sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz hizmet ağını Türkiye genelinde genişleterek yoluna devam ediyor. Ev her insanın en temel ihtiyacıdır. Bizde insanlar daha kolay ev sahibi olsun diye kefil olayını ortadan kaldırdık. Kahramanmaraş şubemizde hemen teslim, erken teslim ve lansmana özel kampanyalarımız var. Bu kampanyalarımız yeni açtığımız 15 şubemizde de geçerlidir. Vatandaşlarımız gelip bilgi edinmeleri için şubemize davet ediyoruz.” dedi.

Morevim’in, günümüzde yardımlaş ve dayanışmanın kurumsallaşmış hali olduğunu belirten Karalay; “Kadınların altın günü mantığına benzeyen bir sistemle insanlar ev sahibi oluyor. Bizim sistemimizde 100 kişilik bir guruba giren ailemiz en geç 36. Ayında evine kavuşuyor. Geriye kalan 64 kişinin finansmanını şirketimiz sağlıyor. Şirketimizden geçmişten günümüze mağdur ettiği tek bir aile bile yoktur.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER