Kahramanmaraş’ta Yarından Sonra Hava Isınıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Cuma gününden sonra Kahramanmaraş’ta kar yağışı yerini güneşli havaya bırakacak.

Kahramanmaraş’ta Yarından Sonra Hava Isınıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Cuma gününden sonra Kahramanmaraş’ta kar yağışı yerini güneşli havaya bırakacak. Sonraki günlerde ise dereceli olarak hava sıcaklığının artması tahmin ediliyor.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kahramanmaraş’ta devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Alınan bilgiye göre kar ve buzlanma nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama da 9 ilçede okulların tatil edildiği açıklandı.

Elbistan ve Pazarcık ilçesi dışındaki diğer tüm ilçelerde eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi. Dün başlayan kar yağışı nedeniyle kent genelinde birçok yol kapanırken ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri yolu dün akşam saatlerinde çift yönlü kısa süreli trafiğe kapanırken ekiplerin çalışması sonucu yeniden açıldı.

Kar yağışı nedeniyle şehir merkezinde birçok trafik kazası meydana geldi. Ana arterlerde ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Yedikuyular kayak merkezine çıkışta da yine yoğun yağış nedeniyle zaman zaman yollar kapanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER