Kamuya Memur Alımı Yapılacağı Duyuruldu

Kamuya Memur Alımı Yapılacağı Duyuruldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kamu da çalışmak üzere sözleşmeli 8 bin 844 personel alacaklarını açıkladı. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Bakan koca 8 bin 844 kişiye sözleşmeli olarak iş imkânı sunacaklarını bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin koca, KPSS de alınan puana göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 8 bin 844 kişiyi sözleşmeli olarak kamu da çalışma imkânı vereceğiz.

Bakan koca ayrıca bu atamaların tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına daha nitelikli bir hizmet sunacağına inanıyorum diyerek “sağlık camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Alınacak 8 bin 844 sözleşmeli personelin 3 bin 762’si hemşire, 1091 ebe ve 3 bin 476 sağlık teknisyeni alınacağı belirtildi. Bu alımların psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçisi unvanlarında yapılacağı duyuruldu. Tercih kılavuzu ÖSYM üzerinden yayınlandıktan sonra katılmak isteyen adaylar 14-20 Şubat 2020 tarihleri başvuru yapabilecekler. Sonuçları Sağlık Bakanlığının Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve ÖSYM internet adresi üzerinden takip edilebilir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
halil yarım
halil yarım - 4 yıl Önce

Ben iş ariyorum kahraman maraşlıyım evliyim ne iş olursa yaparim 0546 540 98 46

SIRADAKİ HABER