Karantina Da Olan Vatandaşlar Yalnız Bırakılmıyor.

Sivas’ta yurtta karantina altında olan bir vatandaşın doğum günü unutulmayarak yetkililer tarafından pasta hazırlatılarak kutlandı. Avusturya’dan getirilen Atilla Gökçe bu jest karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber, yurt dışında yaşayan bir çok vatandaşımız ülkemize getirilerek, yurtlar da karantina altına alındı. Genellikle 14 gün süren karantina uygulamasında ülkeye getirilen vatandaşlar Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlara yerleştirildi. Bu süreçte yurtlardan çıkamayan vatandaşlara hoş sürprizler hazırlanarak vatandaşlar yalnız bırakılmadı ve morallerinin yüksek tutulması hedeflendi. Bu duruma hoş bir örnekte Sivas’tan geldi.

Avusturya’nın Linz Şehrinde yaşayan Atilla Gökçe koronavirüs salgını ile beraber ülkemize getirildi ve Sivas’ta yurtta karantinaya alındı. Bu süreçte doğum günü olan Gökçe’nin doğum gününü yetkiler es geçmedi ve hazırlanan pasta ile önlemler alınarak Atilla Gökçe’nin doğum günü kutlandı. Durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gökçe, mutluluğunu ifade ederek: ‘’ Başta devletimiz olmak üzere, Sivas İl Sağlık Müdürüne, Kızılırmak KYK Yurt Müdürüne ve tüm personele teşekkür ediyorum.”

Bu zor süreçte asla yalnız bırakılmadıklarını dile getiren Gökçe yetkililerin hassasiyetlerinin çok önemli olduğunu, onlarla çok özenle ilgilenildiği ülkemizin bu noktada çok güzel bir yer olduğunu belirterek tüm emeği geçenlere minnettar olduklarını ve ülkemizle gurur duyduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2020, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER