Kolonya fiyatları artmayacak

Koronavirüs’ünün ülkemizde ki son bir hafta da ki hızlı yayılımından sonra tüm Türkiye evlerinde Dezenfektan ve kolonya stoklamaya başladı. Bazı Kolonya ve dezenfektan üreticileri bu durumu fırsata çevirmek isteyerek kolonya ve dezenfektanlara ciddi zamlar getirerek büyük kârlar kazanacaklarını düşünürken bakanlık konuya el atarak kolonya fiyatlarına fiyat artışı yapılmayacağını duyurdu.

Kolonya fiyatları artmayacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının son paylaştığı bilgilere göre kolonya üreticilerinin kolonya fiyatlarına zam yapmayacaklarını taahhüt ettikleri duyuruldu.

Koronavirüs’ünden uzak durmak için uzmanlar sık sık ellerin dezenfekte edilmesini belirttikten sonra halk kolonya ve dezenfektanlara yönelmesiyle birlikte bazı fırsatçı kolonya üreticileri kolonya fiyatlarına fahiş zamlar getirerek halkı zor durumda bırakmalarının ardından bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Corona Virüsü ile mücadele kapsamında etil alkol, kolonya ve dezenfektan üreticileri ile yapılan toplantıya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Kolonya üreticileri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına taahhütte ulunarak kolonyanın hem fabrika hem de perakende satış fiyatlarına zam yapmayacaklarını bildirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER