Koronavirüs İçin Bilgilendirme Sitesi Kuran Lise Öğrencisi 8 Milyon Dolarlık Reklam Teklifini Reddetti

Koronavirüs salgınını her dakika güncel olarak veriler haline sunan 17 yaşında ki gencin kurduğu siteye yapılan 8 milyon dolarlık reklam teklifini genç çocuk reddetti.

Koronavirüs İçin Bilgilendirme Sitesi Kuran Lise Öğrencisi 8 Milyon Dolarlık Reklam Teklifini Reddetti

Koronavirüs hayatımızın hemen her anında karşımıza çıkan bir konu olduğu bu günlerde en çok önemsediğimiz konular arasına da yer alıyor. Her gün koronavirüsünün dünya üzerinde ki etksini görebilmek için bir çok siteden anlık veriler alarak kendimizi bilgilendiriyoruz.

Bunun için 17 yaşında ki Avi Schiffmann adı genç bir site kurdu ve bu sitesinde anlık güncellenen koronavirüs verilerini paylaşmaya başladı. Kısa süre içerisinde tanınan ve bilinen bir site haline gelen Avi Schiffmann’ın sitesini günde 30 milyon insan ziyaret ediyor. Bu sitesi için Avi Schiffmann’a 8 milyon dolarlık bir reklam teklifi sunuldu ve 17 yaşında ki genç bu teklifi reddettiğini duyurdu. Bu reklam teklifini reddetme kararından sonra sosyal medya da en çok konuşulan konular arasın da yerini aldı. 17 yaşında olan ve lise öğrencisi olan Avi Schiffmann bu siteyi büyük çalışmalar sonunda kurduğunu hatta çoğu gün hiç uyumadan çalıştığını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER