Koronovirüs Şüphesiyle THY Uçağı Esenboğa Havalimanına Acil iniş yaptı

Bir süredir dünyayı tehdit eden en büyük sorunlardan biri olan koronovirüs (Kovid-19)  şimdi de İstanbul Tahran seferini yapan bir uçakta tespit edildi.

Koronovirüs Şüphesiyle THY Uçağı Esenboğa Havalimanına Acil iniş yaptı

Son dakika haberi olarak yayınlanan bilgilere göre koronovirüs’ü (Kovid-19) İstanbul tahran seferini yapan Türk Hava yollarına ait bir uçakta 17 kişi virüs şüphesi ile karantinaya alındı. Uçaktaki virüs şüphesi ile İstanbul tahran seferini tamamlayamayan Türk hava yolları uçağı Ankara’ya acil iniş yapmak zorunda kaldı. Ankara Esenboğa havalimanına acil iniş yapan Türk hava yolları uçağında ilk edinilen bilgilere göre 17 kişide koronavirüs’ü (Kovid-19)  şüphesi tespit edildi. Uçakta bulunun yolcular karantinaya alınacak.
TK 8VÇ sefer sayılı 132 yolcusu bulunan uçak saatler 10.29’u gösterdiğinde Acil iniş isteği ile Ankara Esenboğa Havalimanına iniş gerçekleştirdi.
Uçak iniş yaptıktan kısa bir süre sonra sağlık bakanlığında görevli ve konu ile ilgili uzman bir heyet uçakta bulunan 132 yolcuya ön muayene yaptı. 
Şüphelenilen 17 kişi de normal sınırın üstünde yüksek ateş tespit edildi. Saatler 12.30’u gösterdiğinde Sağlık Bakanlığından gelen uzman heyet ikinci bir kontrol için uçağa giriş yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER