Mardin'de Freni patlayan tır kalabalığın arasına daldı: 16 ölü, 8'i ağır 29 yaralı var

Gaziantep'te 16 kişinin öldüğü kazanın ardından bir acı haber de Mardin'den geldi. Derik ilçesinde freni patlayan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı.

Olay yerinde kısa zaman büyük bir kalabalık toplanırken, arkadan gelen freni boşalan başka bir tır ise bu kalabalığın arasına daldı. Kameralara anbean yansıyan feci olayda, ortalık bir anda savaş alanına dönerken 16 kişi hayatını kaybetti, 8'i ağır 29 kişi yaralandı.

Gaziantep'te 16 kişinin can verdiği, 21 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın bir benzeri Mardin'in Derik ilçesinde meydana geldi. İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı.

TOPLANAN KALABALIĞIN ARASINA BAŞKA BİR TIR DALDI

Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara de arkadan gelen başka bir TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada aralarında çocukların da bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, 8'i ağır 29 kişi yaralandı. Bölgeye, takviye olarak çok sayıda AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi.

SON BİLANÇOYU BAKAN KOCA VERDİ: 16 ÖLÜ, 8'İ AĞIR 29 YARALI

Kazayla ilgili son bilançoyu paylaşan Bakan Koca, "İkinci bir trafik kazası haberiyle daha sarsıldık. Mardin'in Derik ilçesi üç yol mevkiinde freni patlayan tırın kalabalığın arasına girmesi sonucu meydana gelen kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 8'i ağır olmak üzere 29 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Yaralıların tedavisi için tüm imkânlar seferber edildi. Dileğimiz, Gaziantep ve Mardin'deki trafik kazaları sebebiyle yeni acı yaşamamak. Milletçe üzgünüz" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER