MHP İl Başkanı Demiröz; “Sonuçların Vatanımıza, Milletimize Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Milliyetçi Haraket Partisi İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, Cumhurbaşkanlığı seçilin ardından bir açıklama yaptı.

MHP İl Başkanı Demiröz; “Sonuçların Vatanımıza, Milletimize Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Başkan Demiröz açıklamasında şunları belirtti;”2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini ve 28. dönem milletvekili seçimlerini vatandaşlarımızı yüksek katılımı ve demokratik teamüllere uygun bir sekilde geride bırakmış bulunmaktayız.

Cumhur ittifakımız: Yüce Türk Milletinin teveccühleri sonucu cok büyük ve önemli bir başarı kazanmıştır. Sonuçların vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Cumhur ittifakı’ nın tüm milletvekillerini tebrik ediyorum” dedi. Başkan Demiröz;”Bu başarının elde edilmesinde öncelikle Bilge Liderimiz Sn.Dr. Devlet BAHÇELI Beyefendi basta olmak üzere, MHP Genel Merkezimize, asrın felaketinin tüm olumsuzluklarına rağmen Kahramanmaras’imızda canla basla mücadele eden il ve ilçe teşkilatlarımızın her bir neferine, Ulkü Ocaklani teskilsatlarımıza. TÜRKAV İl Teşkilatımıza , KAMUSEN teşkilatlarımıza ve gönül kapısını bizlere sonuna kadar açan Kahramanmaraşımızın her biri kahraman vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ülkemize ve Milletimize daha iyi hizmet etmek icin aday olmuş tüm dava arkadaslarima bundan sonraki hayatlarında sağlık, sıhhat ve üstün muvaffakiyetler diliyorum. Dün olduğu gibi bundan sonra da Bilge Liderimiz’in emrinde Önce Ülkem ve Milletim için kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğimizi herkesin bilmesini temenni ediyorum.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde 30 büyük şehir içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu veren Kahramanmaraşlı hemşehrilerimi en derin saygı ve muhabbetle selamlayorum.Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER