MHP Kahramanmaraş Teşkilatı’nda Bir Şok İstifa Daha

Kahramanmaraş MHP Teşkilatı’nda istifaların ardı arkası kesilmiyor. Afşin İlçe Başkanının istifasının ardından şok yaratacak bir istifa kararı da MHP Onikişubat İlçe Başkan’ından geldi.

MHP Kahramanmaraş Teşkilatı’nda Bir Şok İstifa Daha

MHP Kahramanmaraş yapılanmasında istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Uzun süredir Teşkilata hizmet eden2018 yılında görevi devir alan Müfit Dal yaptığı açıklama da istifasına gerekçe olarak yaşadığı kişisel iş yoğunluğunu gösterdi ve şu sözlerle istifasını açıkladı: ‘’ Çok severek, onur ve şeref duyarak yürüttüğüm Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığından üzülerek istifa ettiğimi belirtmek isterim.

Bu süreçte yanımda olan herkese, Öncelikle MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’a, İl Başkanımız Ertuğrul Doğan’a ve değerli İlçe Başkanlarına teşekkür ederim. Bundan sonra ki süreçte de MHP için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Göreve geldiğimde bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade etmiştim. Bu bayrağı daha ilerilere taşımak için tüm fedakarlıkları göstererek çalıştık, bundan sonra bizden bayrağı devir alacak arkadaşların da bu inanç ve fedakarlıkla çalışacağından şüphem yoktur.’’ İfadelerine yer verdi.

Bu açıklama ile görevinden ayrılan Dal ile beraber MHP Kahramanmaraş Teşkilatı’nda iki ilçe başkanı görevinden ayrılmış oldu. İstifalar ile ilgili partiden henüz bir açıklama gelmedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2020, 17:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Bagci
Mehmet Bagci - 4 yıl Önce

Gardasimizin arkasindayiz.
Müfit gardasim herzaman memleketi ve vatani icin iyisini düsünür O yüzden sonuna kadar yanindayiz

SIRADAKİ HABER