Millet Bahçesinin İhalesi Yapıldı

Kılavuzlu’da inşa edilecek olan millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör duyurdu.

Millet Bahçesinin İhalesi Yapıldı

Kahramanmaraş Onikişubat’ta bir süredir yapılması planlanan Kılavuzlu Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. 265 bin metre kare alan üzerine yapılacak millet bahçesinin ihalesinin yapıldığını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör duyurdu. Kentin batı girişinde ki Ceyhan Köprüsü yanında ki 265 bin metre karelik alana yapılacak millet bahçesinin ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi.

Sadece Kahramanmaraş değil tüm bölge insanına hizmet edecek şekilde yapılacak proje için: “Kılavuzlu ve Hasancıklı Mahallelerimize yapacağımız Kılavuzlu Millet Bahçesi sosyal donatıları ile birlikte 265 bin metrekare alanda kurulacak. İçerisinde Göl Restoran, Spor Alanları, Osmanlı Bahçesi, Amfi, Çiçek Bahçeleri, köprüler, cami ve kafeler gibi alanlar yer alacak, açıklamasını yapan Güngör, şehrimize kazandırılacak olan bu yatırımdan dolayı başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve diğer ilgililerimize teşekkür ediyorum. Şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER