Öğrencilere Müjde! Öğrenciler İçin Özel Bir Platform Kuruldu

Tüm öğrencileri tek bir çatı altında buluşturup, öğrencilerin ihtiyaçlarını giderip, dijital dünyadan daha verim almalarını sağlamak için sosyal mecralar ve web üzerinden ‘’PATYUM Sosyal Öğrenci Platformu’’ adı altında bir platform kuruldu.

Öğrencilere Müjde! Öğrenciler İçin Özel Bir Platform Kuruldu

Gelişen ve dijitalleşen dünya ile beraber herkes sosyal mecralara taşındı. Bu süreçte sosyal medyayı en çok kullanan kesim gençler, öğrenciler oldu. Bu kapsamda öğrencileri dijital dünyada tek bir çatı altında toplamak onların birbirleri ile bilgi alışverişini sağlamak, yeni fikirlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak, öğrencilere yapacakları tercihler konusunda rehber olmak, kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak ve öğrencilerin ihtiyaçlarını en kolay yollarla halletmesine yardımcı olmak amacı ile ‘’ PATYUM Sosyal Öğrenci Platformu’’ adı altında yeni bir proje başlatıldı.

Henüz birkaç gün önce kurulmasına rağmen platforma ilgi artarak devam ediyor. Faaliyetine web sitesi ve İnstagram üzerinden başlayan platform kendisine kısa sürede bir kitle edindi. Üniversite hayali olan, üniversitede okuyan her öğrencinin bir çok konuda işine yarayacak platform sayesinde öğrenciler konusunda ki büyük bir boşluk doldurulmuş olacak. Rehberlik hizmeti almak, üniversiteler hakkında öğrencilerin tecrübelerini öğrenip doğru kararlar vermek, sesini duyurmak, sorunlarına çözüm bulmak isteyen her öğrenci İnstagram üzerinden ‘’sosyalogrenciplatformu’’ sayfasını takip ederek bu platforma aktif olarak katılabilecek. Platformun geleceğe dair sunmayı planladığı hizmet yelpazesi oldukça geniş. Gelecekte platform adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER